Халфът на Ювентус Денис Закария може да продължи кариерата си

...
Халфът на Ювентус Денис Закария може да продължи кариерата си
Коментари Харесай

Няколко клуба от Англия се интересуват от Денис Закария

Халфът на Ювентус Денис Закария може да продължи кариерата си в Премиър лийг. През този сезон той игра чартърен в Челси, само че " сините " наподобява няма да се възползват от опцията да изплатят правата му. Въпреки това има други локални клубове, които демонстрират интерес към швейцареца, написа " Кориере дело Спорт ".

В Ювентус се надяват да продадат няколко играчи, които сега са чартърен в други клубове. Сред тях е и Закария. Торинци са подготвени да го пуснат при оферта от порядъка на 20 милиона евро.

На този стадий не се разкрива кои са клубовете, които се интересуват от 26-годишния полузащитник. Твърди се, че с изключение на от британски тимове, той е наблюдаван и от клубове от Германия, откакто преди да премине в Ювентус, той носеше екипа на Борусия (Мьонхенгладбах).

След прехвърлянето си в Челси Закария по този начин и не съумя да се наложи в състава, като изигра едвам 13 мача през сезона във всички шампионати и означи 1 гол.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР