Халфът на Ювентус Адриен Рабио вероятно няма да остане в

...
Халфът на Ювентус Адриен Рабио вероятно няма да остане в
Коментари Харесай

Бивш халф на Юве: Продайте Рабио и Рамзи, за да вземете Погба

Халфът на Ювентус Адриен Рабио евентуално няма да остане в отбора след края на сезона. Французинът пристигна като свободен сътрудник от Пари Сен Жермен предишното лято, само че не съумя да се пребори за титулярно място, а с държанието си отвън терена в допълнение е разочаровал управлението на клуба и старши треньора Маурицио Сари.

Рабио възнегодува, че заплатата му беше спряна поради пандемията от COVID-19. Tой даже отхвърляше да се завърне в Италия, само че въпреки всичко се причисли към съотборниите си. Действията му обаче няма да останат без последици. Юве към този момент търси покупател на 25-годишния халф, а като главен кандидат за неговия автограф се обрисува Евертън. Причината е, че отпред на " карамелите " е Карло Анчелоти, който наложи Рабио в ПСЖ през 2012 година. Не е ясно обаче дали британският клуб може да заплаща заплатата на французина, която сега е 7,5 млн. евро.  Рабио още веднъж основава проблеми на Ювентус
Бившият халф на " бинаконерите " Алесио Такинарди е на мнение, че Ювентус няма потребност от Рабио. Той посъветва клуба да продаде освен него, само че и Аарън Рамзи, с цел да успее да си върне Пол Погба.
" Рамзи на моменти сподели положителни неща, само че аз бих продал и двамата. Ако това ще помогне на Ювентус да купи Погба би било отлично ", сподели Такинарди.

Според него " остарялата госпожа " би трябвало да се опита да притегли и Сандро Тонали от Бреша.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР