Халфът на Ювентус Адриен Рабио призна, че все още не

...
Халфът на Ювентус Адриен Рабио призна, че все още не
Коментари Харесай

Рабио за новия си договор: Всички опции пред мен са отворени

Халфът на Ювентус Адриен Рабио призна, че към момента не е получил публично предложение за нов контракт от клуба. Настоящият договор на французина изтича през лятото и бъдещето му остава неразбираемо. Той призна, че сега всички варианти пред него са отворени.

" Ако би трябвало да съм почтен, не знам нищо за новия ми контракт. Като всеки човек и аз обичам да пътувам, да откривам нови култури. Много съм благополучен в Италия, одобрявам тази страна. Но сега всички варианти пред мен са отворени. Ще забележим какво ще се случи след няколко месеца. Обичам да пробвам нови неща, само че футболът и спортното предизвикателство ще са преди всичко при моя избор ", съобщи Рабио.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Той разяснява и обстановката с решението на Дидие Дешан да даде капитанската лента на Франция на нападателя Килиан Мбапе.

" Аз съм водач на терена и нямам проблем да поемам отговорност. Можеш да бъдеш водач в една съблекалня, без наложително да носиш капитанската лента Треньорът реши да даде лентата на Мбапе и аз нямам проблем с това ", добави халфът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР