Халфът на Ювентус Аарън Рамзи призна, че се е извинил

...
Халфът на Ювентус Аарън Рамзи призна, че се е извинил
Коментари Харесай

Рамзи призна: Извиних се на Кристиано

Халфът на Ювентус Аарън Рамзи призна, че се е извинил на огромната звезда на тима Кристиано Роналдо за " откраднатия " гол в самото начало на вчерашния дуел с Локомотив (Москва). " Бианконерите " поведоха още в 4-тата минута когато след директен свободен удар на португалеца вратарят Гилерме изпусна топката, която мина сред краката му, а Рамзи я добута във вратата от голлинията и по този начин попадението беше записано на неговото име. Впоследствие в обществените мрежи се появиха много фотоси и клипове, показващи, че CR7 не е останал изключително удовлетворен от обстановката. Рамзи разкри, че след мача двамата са говорили и той се е извинил на съотборника си.

" Мислех, че вратарят е доста по-близо до мен и има късмет да се върне, да се хвърли още веднъж и може би да почисти топката. Инстинктът ми взе връх, с цел да бъда сигурен, че топката ще премине голлинията. Извиних се на Кристиано ", съобщи Рамзи.
Le but de Ramsey, ou Ronaldo.. #FCLMJuve pic.twitter.com/XK6kJlP9lO
— JuventusFrVideos (@VideosJuventus) November 6, 2019
When you pinch CR7's goal on the line pic.twitter.com/qUG52vWPcZ
— Football on BT Sport (@btsportfootball) November 6, 2019 Шампионска Лига 4 кръг, сряда 6 ноември  Локомотив Москва 1:2краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР