Халфът на Ювентус Аарън Рамзи отказа няколко оферти да се

...
Халфът на Ювентус Аарън Рамзи отказа няколко оферти да се
Коментари Харесай

Рамзи изнервя Ювентус, отказва оферти от Англия

Халфът на Ювентус Аарън Рамзи отхвърли няколко предложения да се завърне в Англия. Масимилиано Алегри съобщи, че няма желание да разчита на него, а " бианконерите " от много време се пробват да се разделят с него, като една от аргументите е огромната му заплата.

Няколко клуба са отправили оферти да го вземат чартърен до края на сезона, само че 31-годишният състезател не може да се разбере с тях. Той е отказал предложения от,, и два испански клуба. Въпреки поредицата от травми и неубедително преставяне на терена, е убеден, че може да играе в по-голям клуб.

Aaron Ramsey 'is irritating Juventus chiefs after rejecting moves to Newcastle, Wolves and Burnley'
— MailOnline Sport (@MailSport)
Надеждата на в този момент е в. Италианците се надяват лондончани да съумеят да го убедят да заиграе на " Селхърст Парк ". В Палас имат вяра, че планът им може да заинтригува Рамзи и той ще се съгласи да играе под управлението на легендата на Арсенал Патрик Виейра.

Уелският национал дойде в ювентус през юли 2019 година като свободен сътрудник след 11 години в. Този сезон той стартира като титуляр в един мач и в два влезе като запаса. е играл в 69 мача за " бианконерите ", в които има 6 маркирани гола.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР