Халфът на Вердер Бремен Илия Груев-младши даде специално интервю за

...
Халфът на Вердер Бремен Илия Груев-младши даде специално интервю за
Коментари Харесай

Илия Груев-младши: Мотивиращо е да играя в Бундеслигата, Кръстаич не ме е търсил

Халфът на Вердер Бремен Илия Груев-младши даде особено изявление за предаването " Домът на футбола " по DIEMA SPORT. Той показа, че би се радвал на повиквателна от националния тим, само че Младен Кръстаич към момента не е приказвал с него.
 Илия Груев-младши дебютира като титуляр в Бундеслигата
Илия Груев-младши дебютира като титуляр в Бундеслигата

При тъждество 2:2

" Уникален мач, падахме 2:0 несправедливо и след това за шест минути какво стана... Великолепно е да вкараш три гола за шест минути. Емоцията беше огромна, доста се радвахме. Мисля, че е значимо малко по-рационално да гледаме на нещата. Имаме 5 точки от три мача. Нашата цел е да останем в лигата ", стартира Груев.

" Никога не съм играл в България. Искам да изиграя колкото може повече мачове. Това е огромна чест - да играя в Бундеслигата. Това е доста мотивиращо. Много прекрасен мач беше с Щутгарт. Много добре се усещах. Атмосферата беше неповторима ".

" Следя българския футбол, имам съотборници в българското състезание. Досега не е имало интерес от български тимове. Винаги съм желал да остана в Германия, не съм мислил да се прибирам. Никой не знае какво ще стане в бъдеще ", добави той.

" Голямата разлика в Германия са изискванията. Това е доста значимо за футболиста. Яденето преди подготовка, фитнес на стадиона. Това са значими неща. В България ми харесва, не мисля че има голяма разлика в мисленето ".

" Бих се зарадвал на повикатална за представителния тим. Ще е чест. За мен е значимо да натрупвам повече игрови минути. С мен не се е свързвал Младен Кръстаич, дали е приказвал с клуба не мога да кажа ", приключи Илия Груев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР