Халфът на Уест Хам Томаш Соучек бе на върха на

...
Халфът на Уест Хам Томаш Соучек бе на върха на
Коментари Харесай

Соучек: Ще преживявам този момент завинаги

Халфът на Уест Хам Томаш Соучек бе на върха на страстите след успеха с 2:1 над Фиорентина и спечелването на трофея в Лигата на конференциите. Той имаше двоен мотив за наслада, тъй като този успех пристигна на стадиона на Славия (Прага), където той игра дълги години. Футболистът призна, че ще претърпява този миг дълги години.

" Не мога да приказвам, тъй като страстите са на доста високо равнище. Играх тук 15 години, това е моят дом и съм толкоз благополучен, че моите два дома могат да вдигнат трофея тук. Това е история. Ще претърпявам този миг вечно. Беше доста мъчно. Фиорентина са добър тим. Беше дълга вечер, имаше спомагателни 5 минути, в които продължихме да се борим, откакто отбелязахме гол. Знам, че нашият тим е доста добър и този пас на Пакета към Джаред бе просто страховит. Изключително доста се любувам на този миг с нашите почитатели. Във футбола в никакъв случай не знаеш какво ще се случи. Играх доста години в Прага, а по-късно и в Уест Хам. ще играем за трета поредна година в Европа, това ще е страховит миг и ще се опитам да се насладя на всичко и да дам всичко на почитателите, тъй като вършим всичко за тях ", съобщи Соучек.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР