Халфът на Уелс Джо Алън ще пропусне европейското първенство през

...
Халфът на Уелс Джо Алън ще пропусне европейското първенство през
Коментари Харесай

Уелс загуби основен играч за европейското

Халфът на Уелс Джо Алън ще пропусне европейското състезание през лятото. Играчът на Стоук получи травма през днешния ден по време на дуела с Хъл, който неговият отбор завоюва с 5:1. Алън скъса ахилесовото сухожилие и бе изнесен на носилка. Сега му следва интервенция и той няма да играе до края на сезона.

Това е огромна загуба за селекционера на Уелс Райън Гигс. 29-годишният Джо Алън имаше съществени заслуги за отличното показване на отбора на Евро 2016, където Уелс стигна до полуфиналите.

Stoke and Wales midfielder Joe Allen is set to miss the rest of the season and this summer's European Championship after suffering a ruptured Achilles.
https://t.co/kDfEGKAszn pic.twitter.com/z0dTRhV3Cd
— BBC Sport Wales (@BBCSportWales) March 7, 2020
" Той е със разкъсан ахилес. Опасяваш се от най-лошото, само че се надяваш да не е по този начин. Новината не е това, за което се надявахме и той ще има потребност от интервенция. Това е огромна загуба, той е страховит състезател и човек. Много съм отчаян за него, защото той очакваше с неспокойствие Евро 2020 ", разяснява мениджърът на Стоук Майкъл О’Нийл. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР