Халфът на ЦСКА Тобиас Хайнц даде интервю пред норвежкия Eurosport.

...
Халфът на ЦСКА Тобиас Хайнц даде интервю пред норвежкия Eurosport.
Коментари Харесай

Хайнц: Ще спечелим титлата! Това е мисленето на всички в ЦСКА

Халфът на ЦСКА Тобиас Хайнц даде изявление пред норвежкия Eurosport. Офанзивният футболист показа, че това е годината, в която " алените " още веднъж ще завоюват купата. 

" Все още съм непобеден тук в България. Не сме губили мач, откогато пристигнах(б.а. - изявлението е преди мача с Черно море). Ако би трябвало да съм почтен, чаках да играя още повече след предсезонната подготовка, която имах с тима, само че все пак получих задоволително игрово време. Разбира се, като цяло съм удовлетворен ", стартира Хайнц.

" След толкоз добър сезон в Норвегия събрах доста самочувствие и няма потребност да се укривам от нищо тук в България. Аз съм изцяло друг състезател или на първо място изцяло друг човек спрямо преди. Най-голямата разлика е, че си потеглих с повече резистентност и като човек, и като състезател. Имах проект да дойда тук и да стана значим човек за тима допустимо най-скоро. Това не ми беше настройката, когато отидох в Турция. Тогава отидох в Швеция, само че нещата потеглиха, не както би трябвало. След това слязох в надолу, само че за благополучие тук ходя единствено в една посока ", съобщи Хайнц.
 Паро: Приоритет за ЦСКА е шампионата, само че футболистите би трябвало да си вземат поука от мача с Черно море
Паро: Приоритет за ЦСКА е шампионата, само че футболистите би трябвало да си вземат поука от мача с Черно море

" Поне хубавото е, че тази неверна стъпка бе в шампионата за купата "

" Чувствам се невероятно добре в ЦСКА. Поставих се в състояние, в което може да не се наложи да се връщам в Норвегия скоро. Целта ми е да завърша кариерата си в чужбина - вероятно да се върна в края на кариерата си. Целта е да сме в чужбина и да играем колкото се може повече. Усещам, че стартирам да одобрявам позицията си в клуба. Подписах много дълъг контракт тук и една от аргументите да го направя е, че желая да бъда тук за дълго време. Засега наподобява доста обещаващо, само че във футбола в никакъв случай нищо не се знае ", сподели още норвежецът.

" Това е годината, в която още веднъж ще спечелим купата. Това е мисленето на всички в клуба. В съблекалнята на ЦСКА има огромни упования. Жаждата е голяма и измежду последователите в града. Независимо дали вечерям на открито или ненадейно срещам някой, който ме разпознава по улиците, те са ясни в убежденията си, че това е годината, в която ще спечелим лигата. Има и огромен напън извън ", каза още 24-годишният футболист.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР