Халфът на ЦСКА Тобиас Хайнц бе избран за играч на

...
Халфът на ЦСКА Тобиас Хайнц бе избран за играч на
Коментари Харесай

Ас на ЦСКА поиска титлата

Халфът на ЦСКА Тобиас Хайнц бе определен за състезател на 11 кръг, а пред медиите опитният футболист даде да се разбере, че индивудиалният приз не му е задоволителен, желае купата на България.

" По време на паузата се подготвихме добре, ще бъдем по-добри - изясни халфът в пресклуб България. - Със сигурност сме в добра позиция да играем още по-силно. Всеки мач е значим. Срещу Левски беше мъчно, те са добър тим. Чакаме идващия дуел, с цел да покажа на какво съм кадърен. "

" Имаме качеството и желанието да станем първенци. Успяхме да намерим нашия темп, както и формата в този " хеви метъл " футбол. Това работи, за какво да го променяме? Нашата цел е да станем първенци. Имаме добър тим и доста го желаем. Разполагаме с манталитета да го реализираме. Голяма част от футболистите бяха тук и през миналия сезон, когато не ни доближи единствено една точка, тъй че би трябвало да продължим по този метод. "  

Знаем какво ни би трябвало и би трябвало да създадем допустимо минимум неточности. Трудно е да се каже къде ще се реши купата. Имаме огромен мач с Лудогорец в края на тази календарна година, който е решителен за нас. Със сигурност ще се представяме по-добре. Дано продължим положителната си серия ", сподели той пред медиите.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР