Халфът на ЦСКА-София Рубен Пинто напуска клуба след края на

...
Халфът на ЦСКА-София Рубен Пинто напуска клуба след края на
Коментари Харесай

Рубен Пинто си тръгва от ЦСКА-София

Халфът на ЦСКА-София Рубен Пинто напуща клуба след края на сезона. Договорът на португалския халф изтича и няма да бъде възобновен. Пред овакантяване е и Едвин Джеси, чийто контракт също е до края на сезона. " Договорът ми преключва през юни, след което ще мисля за бъдещето ", съобщи Пинто пред вестник " Рекорд " в родината си.
 " Сектор Г ": Дъно! Правителството ще е политически мъртвец, в случай че задоволи незаконните претенции
" Не си затарям вратата пред завръщане в Португалия. Обичам страната и шампионата е доста положително. Предимството на чужбина е, че там получавам повече пари. Това, което взимам в България, малко португалски клубове могат да ми заплащат. Все отново съм на 28 години, не съм остарял и съм подготвен да опитам нещо ново. Знам, че през годините е имало предложения за мен. ЦСКА искаше да си върне инвестицията. Доколкото знам, те ме купиха за 300 000 евро от Беленензеш и са желали двойно и тройно за мен. Никога не съм бил против управлението, имам контракт и постоянно съм уважавал решението на клуба ", споделя Пинто пред изданието.
 Фенербахче хареса Али Соу
" Аз съм третият чужденец с най-вече мачове за клуба. Бях избарн и за един от капитаните на тима, като гласуването беше измежду играчите. Знам малко български и бях единственият, който можеше да приказва с всички групи - локални играчи, бразилци, испанци и други, които приказват британски. Не е всекидневно чужденец да е капитан, само че за мен не бе оригиналност да нося лентата. Бях капитан на Бенфика от децата до дубъла. Разбирам се добре с всички, ненавиждам интригите и постоянно пазя тима ", споделя още Пинто.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР