Халфът на ЦСКА - София Джонатан Линдсет заяви след победата

...
Халфът на ЦСКА - София Джонатан Линдсет заяви след победата
Коментари Харесай

Линдсет: Нищо не е сигурно, българското първенство е доста сложно

Халфът на ЦСКА - София Джонатан Линдсет съобщи след успеха с 4:1 над Берое, че в случай че “червените ” продължат да се обрят по този начин, имат огромни шансове да станат първенци, само че българското състезание е много комплицирано.

“Второто полувреме беше доста положително за нас. Получихме гол, само че по-късно почитателите ни помогнаха да обърнем мача. Бяха невероятни. Голът им не ни повлия. Знаех, че последните няколко мача са били сложни, само че имам вяра в своя тим. А откакто получихме гола почитателите станаха още по-шумни и доста ни помогнаха.

В Норвегия сме привикнали да играем на изкуствена трева. Не мога да се окайвам от времето тук. Показахме, че можем да се оправяме добре и на подобен терен, и спечелихме ”, сподели Линдсет, който похвали качествата на своя съотечественик Тобиас Хайнц.

“Тобиес е извънредно първокласен състезател и нямам самообладание да видите още повече от него. На тренировките наподобява доста добре, само че решението кой ще играе е на треньора. Трябва му още малко да свикне със схемата, само че съм убеден, че ще се получат доста добре нещата ”, съобщи Линдсет, който разяснява и възможностите на ЦСКА - София за купа.

“Ако продължим да се борим, сигурно имаме огромни шансове да станем първенци. Ако спечелим всичките си мачове, сигурно ще станем първенци. Но нищо не е несъмнено, българското състезание е много комплицирано ”, обясни норвежкият полузащитник.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР