Халфът на ЦСКА-София Давид Симао е предложен на гръцкия гранд

...
Халфът на ЦСКА-София Давид Симао е предложен на гръцкия гранд
Коментари Харесай

Предложили Симао на Панатинайкос

Халфът на ЦСКА-София Давид Симао е препоръчан на гръцкия гранд Панатинайкос, заяви локална медия през вчерашния ден. Зелените търсят заместител на една от звездите си Карлос Зека. Той е пред произлязъл трансфер след 6 години и над 160 мача 8 ПАО.

Агентът на Зека и Симао е еднакъв и заради тази причина Давид е бил препоръчан на гръцкия гранд. Панатинайкос търси точно разиграващ халф. В клуба са се срещнали с изявите на португалеца в ЦСКА-София през последната година и съгласно гръцките сътрудници той е измежду главните варианти за заместител на Зека. Симао има 24 мача и 3 гола за армейците в елита, откогато беше притеглен през лятото на 2016 година

В момента обаче халфът е 6 лазарета, откакто получи травма в дуела с Лудогорец във 2-ия кръг и от този момент не е играл. Давид се завръща от Португалия при започване на тази седмица след рехабилитация при доктора на Спортинг Лисабон. 27-годишният Симао е някогашен юношески национал, а също и младеж на Бенфика, като е бил част от клуба в интервала 1999-2013 година, само че без да запише мач за представителния тим.

" Тема:Спорт "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР