Халфът на ЦСКА (Москва) Александър Головин продължава със силните си

...
Халфът на ЦСКА (Москва) Александър Головин продължава със силните си
Коментари Харесай

Барса и Арсенал следят звездата на ЦСКА

Халфът на ЦСКА (Москва) Александър Головин продължава със мощните си изяви от началото на сезона и ползата към него от страна на някои от най-силните европейски клубове не стихва. Преди няколко дни той беше следен от спортния шеф на Барселона Роберто Фернандес в мача против Базел от Шампионската лига. Новината удостовери кореспондентът на Marca Хави Ернандес.

" Широката аудитория у нас не познава Головин, даже аз не съм гледал цялостен мач с негово присъединяване. Източници от Барселона обаче оповестиха, че клубът фактически се интересува от него. Той е един от футболистите, които Барса следи, само че такива са също Макс Майер и Леон Горетцка. Головин сигурно не е приоритет, само че от клуба наблюдават развиването му ", разкри Ернандес пред съветските медии.
В същото време футболният сътрудник Шандор Варга, който има постоянни позиции на съветския пазар, съобщи, че и Арсенал демонстрира интерес към Головин.

" През лятото персонално Арсен Венгер ме помоли да събера подробна информация за Головин, както и да поговоря за него с Леонид Слуцкий и Станислав Черчесов. Отзивите са напълно позитивни. Клубове като Арсенал и Барселона не наблюдават инцидентни футболисти. Аз виждам в него голям капацитет. Ще го следя и в контролите на Русия против Бразилия и Аржентина ", показа Варга. Шампионска Лига 4 кръг, вторник 31 октомври  Базел 1:2краен резулат  ЦСКА (Москва)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР