Халфът на ЦСКА Федерико Варела зарадва малките футболисти от набор

...
Халфът на ЦСКА Федерико Варела зарадва малките футболисти от набор
Коментари Харесай

Халф на ЦСКА зарадва малки футболисти от школата

Халфът на ЦСКА Федерико Варела зарадва дребните футболисти от набор 2014 в школата на клуба, взимайки присъединяване в тяхната подготовка. Аржентинецът одобри поканата на изпълнителния шеф Филип Филипов да изненада едно от момчетата, което неотдавна е получило фрактура на крайници, оповестиха от лагера на „ алените “ на формалния си уеб страница.

Любимец на първокласника Петър Лазаров се оказа точно Варела и точно поради него играе в мачовете с номер 5. Полузащитникът си поговори с момчето и го окуражи да не се предава в сложния миг поради тежката травма. Освен подпис върху гипсирания крайник, Федерико Варела му подари фланелка на „ алените “.

Всички малчугани получиха футболни топки с персонални пожелания на футболиста, както и две вкусни торти.

„ Варела се трогна извънредно доста, откакто Пепи го сюрпризира с дълго защитаван подарък - голям транспарант в цветовете на ЦСКА, България и Аржентина и надпис: „ Завинаги един от нас “. После Феде откликна на молбата на треньора Николай Христов и се включи в плануваното занятие, демонстрирайки своите умения и давайки скъпи препоръки на новите си другари при дриблирането и боравенето с топката “, осведомиха от ЦСКА.

„ Много зареждащо прекарване. За мен беше голямо наслаждение да прекарам това време измежду толкоз усмихнати и жадни за футбол деца. Пожелах им да се трудят, да слушат треньорите и в никакъв случай да не се отхвърлят, колкото и мъчно да е. Но най-много да се забавляват и да обичат играта. Благодаря им за сърдечния подарък, същински ме развълнуваха “, съобщи Федерико Варела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР