Халфът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев ще преследва 11-ия си

...
Халфът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев ще преследва 11-ия си
Коментари Харесай

Ивайло Чочев: Имах предложения от чужбина, но отказах

Халфът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев ще преследва 11-ия си гол този сезон през днешния ден на “Лаута ”. Той е водач в подреждането при стрелците в efbet Лига.

“Откакто се завърнах в България, тъкмо в този момент се намирам в най-хубава форма. Това се дължи на треньорския щаб, тъй като водим добър подготвителен развой. Личи си и от мачовете. Бележа голове, тимът побеждава, намираме се на челно място в класирането. Това ми дава вяра за добър сезон. Чувството е доста прелестно ”, показа Чочев пред Българска национална телевизия.

“Моята роля не е да въвеждам голове, не ми е било и цел. Случва ми се да отбелязвам много за позицията, на която играя. Радвам се, че се намирам в добра форма. Надявам се по този начин да продължи и отсега нататък. От Любослав Пенев можем да черпим - той има духа на победител, желае да печели всеки дуел. Плюс е той да е в съблекланята ”, безапелационен е Чочев.

“Имах оферти от чужбина, само че отхвърлих. Подписах нов контракт. Занапред не се знае дали отново ще играя в чужбина ”, добави халфът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР