Халфът на ЦСКА 1948 и национал на България Ивайло Чочев

...
Халфът на ЦСКА 1948 и национал на България Ивайло Чочев
Коментари Харесай

Задава се голям трансфер за родните стандарти

Халфът на ЦСКА 1948 и национал на България Ивайло Чочев е пред трансфер в Лудогорец, оповестяват Тема Спорт и Мач Телеграф. Според информацията двата клуба са стигнали до съгласие за трансфер, като се чака той да бъде разгласен в най-скоро време.

Появи се информацията за договаряния, само че на този стадий няма публично известие за прехвърлянето нито от Лудогорец, нито от ЦСКА 1948. Шампионите към този момент няколко пъти се опитваха да привлекат Чочев, като в този момент са най-близо до трансфер.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ФК ЦСКА 1948 (@cska1948official)

Шампионите имат сериозна потребност от футболист на тази позиция. Тъй като все още Георги Дерменджиев няма огромен избор, а травмата на Иван Йорданов в допълнение утежнява обстановката. В същото време към полския национал Якуб Пьотровски има сериозен интерес от редица европейски тимове. Така че въобще не е ясно дали Лудогорец ще успее да го задържи в състава си.

Дни по-рано тимът на Лудогорец завоюва Суперкупата на България за 2023 година. “Орлите ” надвиха над ЦСКА 1948 след дузпи. В постоянното време двата отбора приключиха наедно 1:1. Оливие Вердон откри в десетата минута от дузпа. Неделко Пишчевич обаче изравни в средата на втората част. През цялото второ полувреме „ алените “ играха с човек по-малко, откакто Джонатан бе изпъден за два жълти картона. Все отново играчите на Николай Панайотов стигнаха до рулетката на дузпите, където обаче Бирсент Карагарен и Реян Даскалов пропуснаха, до момента в който за разградчани единствено Якуб Пьоторовски не съумя да вкара, което бе задоволително за състава на Георги Дерменджиев да вземе трофея с 4:2 при наказателните удари. Точно от противника си за трофея, разградчани желаят да завлечен перспективния футболист

Още вести четете в категория Спорт.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР