Халфът на Тотнъм Кристиан Ериксен сериозно обмисля варианта да смени

...
Халфът на Тотнъм Кристиан Ериксен сериозно обмисля варианта да смени
Коментари Харесай

Кристиан Ериксен разпитвал за евентуален трансфер

Халфът на Тотнъм Кристиан Ериксен съществено обмисля разновидността да смени клуба. Това разкри мениджърът Байрам Тутумлу, към който датчанинът се е обърнал за съвет по-рано през сезона. “През септември Кристиан ме предложения в дома си в Лондон и ме попита какво би трябвало да стори, с цел да премине в по-голям клуб”, показа сътрудникът пред датския вестник BT.

Мениджърът твърди, че знае за сериозен интерес на огромен тим към Ериксен: “Още тогава му споделих това.”

След това Тутумлу вкара името на Барселона, което може би е намек, че става дума тъкмо за каталунците. “Когато бях на посещаване в Барселона, президентът на клуба Джосеп Мария Бартомеу ми показа, че Ериксен ще се трансформира в идващия огромен футболист на Дания след Михаел Лаудруп”, добави сътрудникът.

Christian Eriksen has scored in each of his last four games in all competitions for Tottenham, netting six five times. pic.twitter.com/kxhRNHjQHu
— Match of the Day (@BBCMOTD) April 14, 2018
Иначе преди месец полузащитникът на “шпорите” съобщи следното: “Честно казано, в този момент не мисля за интереса на другите. Играя футбол и пребивавам в сегашното, само че имам и своите фантазии. Мечтите обаче нямат нищо общо с действителността. Ако пристигна съответна оферта, тогава може да се приказва по тематиката. Сега съм благополучен в Тотнъм, както и моите съотборници”.

26-годишният Ериксен кара петия си сезон в клуба от Лондон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР