Халфът на Тотнъм Деле Али отпадна от групата на Англия

...
Халфът на Тотнъм Деле Али отпадна от групата на Англия
Коментари Харесай

Деле Али отпадна за мача с Швейцария заради контузия

Халфът на Тотнъм Деле Али отпадна от групата на Англия за утрешната контрола с Швейцария на " Уембли ". Причината за това е, че 22-годишният състезател е получил разтежение по време на дуела от Лигата на нациите против Испания, игран в събота. Селекционерът на Англия Гарет Саутегейт, който през вчерашния ден повика в допълнение двама играчи на Лестър - Бен Чилуел и Демарай Грей, няма да взима нов състезател на мястото на Али.

Халфът на Тотнъм пък ще се завърне в клуба си. Контузията му не е сериозна, тъй че се чака той да бъде разполагаем на Маурисио Почетино за дербито с Ливърпул в събота. Левият бек Люк Шоу, който получи разтърсване в мача с Испания, също отпадна от състава на Англия и през днешния ден се завръща в Манчестър, с цел да продължи възобновяване си. По всяка възможност той ще пропусне срещата с Уотфорд от петия кръг на Премиър лийг.

An update ahead of today's training session: @dele_official has withdrawn from the squad due to a minor muscle strain picked up on Saturday.

He'll return to @SpursOfficial for further treatment, with no further additions to the #ThreeLions squad planned. pic.twitter.com/JSs0at5rzr
— England (@England) September 10, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР