Халфът на Созопол Гийом Тири е бил само на малка

...
Халфът на Созопол Гийом Тири е бил само на малка
Коментари Харесай

Голяма изненада! Халф на Созопол е бил пред трансфер в Динамо преди година

Халфът на Созопол Гийом Тири е бил единствено на дребна крачка от автограф с румънския гранд Динамо (Букурещ) преди по-малко от година.

Това разкрива в собствен остарял материал водещата румънска медия Prosport.ro .

В обявата се написа, че Динамо ще подпише с халфа, само че в последна сметка договорката пропада и той изненадващо минава в Созопол.

След инспекция излиза наяве Тири е бил на проби в гранда от Букурещ, само че поради финансови проблеми нещата не са се получили.

В последна сметка Динамо си завоюва правото да играе в плейоф за завръщане в елита и някак си съумя да преодолее компликациите си във финансов аспект, като по всяка възможност ще играе в румънската елитна дивизия през идващия сезон.

Тири пък изигра редица мощни мачове за “вампирите ” от Созопол, само че през втория полусезон имаше проблем с контузия и това му попречи да бъде на линия за няколко срещи. Сега обаче той е на 100% здрав и тренира на цялостни обороти с тима.

Бъдещето на халфа ще се реши след последния мач, като сега той е съсредоточен да помогне на отбора си да се избави от изпадане в Трета лига.


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР