Халфът на ще пропусне и неделното гостуване на червените дяволи

...
Халфът на ще пропусне и неделното гостуване на червените дяволи
Коментари Харесай

Юнайтед без Погба и срещу Саутхамптън

Халфът на ще пропусне и неделното посещение на " алените дяволи " на, защото към момента не е възобновен от своята травма в глезена. Това разкри мениджърът на тима, който по време на днешната си конференция разяснява и силата на идния противник на Юнайтед, както и кончината на великия Диего Марадона.

" и Пол Погба не упражняваха тази заран, най-малко не на терена. Много малко евентуално е да са разполагаем за уикенда. Контузията на Пол е друга и няма нищо общо с тази, от която страдаше през предишния сезон., и би трябвало да са добре, само че не е 100% несъмнено. Люк към този момент се върна на терена, само че към момента не тренира с останалите.

Саутхамптън е сложен противник. Ако се вземат последните 30 или 40 мача в Премиър лийг, те са един от топ тимовете. Претърпяха ужасно развиване. Знаем какъв брой мъчно ще бъде. През предишния сезон два пъти завършихме наедно с тях.

За мен Диего постоянно ще бъде най-хубавият състезател, който аз съм гледал. Човек с необикновен гений на терена и безконечна усмивка. За мен той постоянно ще бъде най-хубавият ", съобщи Солскяер. Премиър лийг 10 кръг, неделя 29 ноември  Саутхамптън 16:00предстои  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР