Халфът на Севиля Иван Ракитич призна, че суперзвездата на Ювентус

...
Халфът на Севиля Иван Ракитич призна, че суперзвездата на Ювентус
Коментари Харесай

Бивш ас на Барса: Роналдо ме искаше в Юве

Халфът на Севиля Иван Ракитич призна, че суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо персонално го е поканил да премине в състава на “Старата госпожа”. Това е станало през лятото на 2019-а, когато 33-годишният състезател към момента носеше екипа на Барселона. Тогава обаче не се е стигнало до сходен трансфер заради високата цена на хърватина.

“През лятото на 2019-а Кристиано персонално ми се обади, с цел да ми каже да отида в Ювентус. Той добави, че клубът също ме желае, само че прехвърлянето по този начин и не се случи, тъй като Барселона желаеха 50 млн. евро, което беше прекомерно скъпо”, показа Ракитич пред “24 сата”.

Любопитното е, че единствено година по-късно Ракитич мина в Севиля за едвам 1,5 млн. евро плюс бонуси. В предишното той е признавал, че би желал да играе в един тим дружно с Роналдо. “Разбира се, че ми се желае това да стане. Кристиано е измежду най-големите в историята. Ти в действителност се наслаждаваш да го гледаш по какъв начин играе и можеш да видиш какво прави в Ювентус. За мен той е измежду най-хубавите в историята”, съобщи халфът пред Bleacher Report през февруари предходната година.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР