Халфът на Сент Етиен Реми Кабела може да продължи кариерата

...
Халфът на Сент Етиен Реми Кабела може да продължи кариерата
Коментари Харесай

Краснодар преговаря за Реми Кабела

Халфът на Сент Етиен Реми Кабела може да продължи кариерата си в Русия. Интерес към него демонстрира Краснодар, а договарянията към този момент са в ход. Според But Football Club " биковете " са подготвени да платят над 10 млн. евро за французина. Самият той е получил предложение за годишна заплата от 3 млн. евро. В момента той получава два пъти по-малко.

Кабела е склонен да премине в Краснодар. Той е помолил управлението на Сент Етиен да одобри офертата, само че към този момент управлението на клуба не му е дало отговор.

29-годишният полузащитник изигра 34 мача в Лига 1 през предишния сезон, като във всички беше титуляр. Той вкара 8 гола и направи 4 асистенции. Преди Сент Етиен Кабела носеше екипа на Олимпик Марсилия.

Неотдавна Краснодар се опита да купи и голмайстора на Сент Етиен Уахби Хазри, само че получи отвод. Алжирецът беше голмайстор на отбора с 13 попадения, а преди седмица стана първенец в шампионата за Купата на африканските народи. Премиер Лига 3 кръг, събота 27 юли  Краснодар 19:00предстои  Сочи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР