Халфът на Рома Неманя Матич се надява отборът му да

...
Халфът на Рома Неманя Матич се надява отборът му да
Коментари Харесай

Ветеран на Рома иска да бъде треньор във Висшата лига

Халфът на Рома Неманя Матич се надява тимът му да се класира за присъединяване в групите на Шампионската лига за идващия сезон. В момента отборът е на шесто място, само че е с равни точки с четвъртия Интер Милано.

" Играем добър футбол. Борим се за Топ 4 в шампионата и сме на полуфинал в Лига Европа. Нямам самообладание да пристигна краят на сезона и ще забележим какво ще стане ", сподели сърбинът пред микрофоните на Sky Sports.

" Мисля, че ще бъде извънредно и всички ще дадем най-хубавото от нас, с цел да реализираме тази цел. Имаме най-хубавите тифози в Италия, които го заслужават ", счита футболистът.
 Неманя Матич сменя Николо Дзаниоло за дербито сред Рома и Ювентус
Неманя Матич сменя Николо Дзаниоло за дербито сред Рома и Ювентус

Отборът, който играе на следващия ден, е същият, който се изправи против Кремонезе, кометнира Моуриньо

" Изненадан съм, че Крис Смолинг не е викан в националния тим на Англия. Ейбрахам е млад футболист, има още накъде да се усъвършенства. Не вкарва, както правеше предходната година, само че в последния месец всичко може да се промени. Сега ни предстоят най-важните мачове за сезона. Той би трябвало да има вяра, да продължи да работи и головете ще дойдат ", има вяра той.

Матич разкри и по какъв начин вижда бъдещето си. " Мисля, че мога да играя още няколко години. След това ще стана треньор във Висшата лига, към този момент карам треньорски курсове за лиценз ", разкри Неманя Матич.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР