Халфът на Рома Неманя Матич се надява отборът му да

...
Халфът на Рома Неманя Матич се надява отборът му да
Коментари Харесай

Неманя Матич е уверен: Ще стана треньор в Премиър лийг

Халфът на Рома Неманя Матич се надява тимът му да се класира за присъединяване в групите на Шампионската лига за идващия сезон. В момента отборът е на шесто място, само че е с равни точки с четвъртия Интер.

" Играем добър футбол. Борим се за топ 4 в шампионата и сме на полуфинал в Лига Европа. Нямам самообладание да пристигна краят на сезона и ще забележим какво ще стане ", сподели сърбинът пред микрофоните на Sky Sports.

" Мисля, че ще бъде извънредно и всички ще дадем най-хубавото от нас, с цел да реализираме тази цел. Имаме най-хубавите тифози в Италия, които го заслужават ", счита футболистът.

" Изненадан съм, че Крис Смолинг не е викан в националния тим на Англия. Тами Ейбрахам е млад футболист, има още накъде да се усъвършенства. Не вкарва, както правеше предходната година, само че в последния месец всичко може да се промени. Сега ни предстоят най-важните мачове за сезона. Той би трябвало да има вяра, да продължи да работи и головете ще дойдат ", има вяра той.

Матич разкри и по какъв начин вижда бъдещето си. " Мисля, че мога да играя още няколко години. След това ще стана треньор във Висшата лига, към този момент карам треньорски курсове за лиценз ", разкри Неманя Матич.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР