Халфът на Рома Жерсон иска да се завърне в родината

...
Халфът на Рома Жерсон иска да се завърне в родината
Коментари Харесай

Жерсон иска във Фламенго, а не в Динамо

Халфът на Рома Жерсон желае да се завърне в родината си и да облече екипа на Фламенго, твърди Globo Esporte. Сериозен интерес към бразилеца демонстрира и Динамо (Москва), само че самият футболист не е въодушевен от вероятността да играе в Русия. Въпреки че Динамо се контракти с Рома, Жерсон към този момент не е приел препоръчаните му персонални условия.

Преди няколко дни халфът се е срещнал със старши треньора на Фламенго Жорже Жезус и е изразил подготвеност да се причисли към отбора. Проблемът е, че бразилският гранд не може да си разреши да извади €10 млн., колкото е офертата на Динамо към Рома.

Flamengo entra em contato com a Roma e aguarda resposta por Gerson https://t.co/OhSOJiOMrF pic.twitter.com/1H4zjwpfj6
— Flamengo - LANCE! (@lance_flamengo) 3 юли 2019 година
" Чакаме още нови футболисти. Трябва ни повече качество в офанзива. Силните играчи обаче костват доста пари, а и не всеки е подготвен да пристигна в Русия. Жерсон? Не желая да разясня. Понякога в медиите се появяват цялостни измислици. Когато съобщим нещо на формалния си уебсайт, тогава ще приказваме ", съобщи старши треньорът на Динамо Дмитрий Хохлов.

През последния сезон Жерсон игра чартърен във Фиорентина, като изигра общо 40 мача във всички шампионати и вкара 3 гола.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР