Халфът на Реал Мадрид Тони Кроос за пореден път разкри

...
Халфът на Реал Мадрид Тони Кроос за пореден път разкри
Коментари Харесай

Кроос разкри как той и съотборниците му са се напили почти до безсъзнание след финала в ШЛ през 2012-а

Халфът на Реал Мадрид Тони Кроос за следващ път разкри забавни случки от популярната си кариера в своя персонален подкаст " Einfach mal Luppen, който той продуцира дружно с брат си Феликс.

Този път полузащитникът описа по какъв начин той и съотборниците му при баварците са прекалили с алкохола след загубата на финала във финала на Шампионската лига през май 2012-а година. Двата отбора приключиха наедно 1:1 в постоянното време, а лондончани завоюваха след осъществяване на дузпи, въпреки самият Кроос да не бе измежду изпълнителите. Освен това някогашният халф описа, че към този момент не се допира до алкохол.

" След финала на Шампионската лига против Челси през 2012 година се напихме доста от отчаяние. Бяхме покрай момента, в който трябваше да извикаме доктор, само че другояче не бихме могли да успокоим болката от станалото. Пих текила, тъй като това беше единственото пиво, което харесвах. На идващия ден се почувствах зле и това бе момента, в който си споделих, че пиенето не е положително за мен. От този миг нататък не мога да виждам текила и не ми липсва ”, сподели Кроос в подкаста " Einfach mal Luppen ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР