Халфът на Реал (Мадрид) - Тони Кроос призна, че е

...
Халфът на Реал (Мадрид) - Тони Кроос призна, че е
Коментари Харесай

Тони Кроос за трансфера на Каземиро: Беше изненада за мен, той избра Лига Европа пред ШЛ

Халфът на Реал (Мадрид) - Тони Кроос призна, че е останал сюрпризиран от решението на досегашния му съотборник Каземиро да премине в Манчестър Юнайтед.

" Бях сюрпризиран от това решение. Искаше да опита нещо ново. Той е на 30 години и знае, че след две-три години към този момент няма да има такава опция. Сега е в доста добра възраст за нова стъпка. Може би смяташе, че това е последният късмет за такава огромна крачка и реши да опита.

Първоначално въобще не чаках това и взех решение, че е просто слух. Но след това се появи в един-два вестника, които са малко по-информирани за обстановката от други. Те продължиха да пишат за това, разискаха детайлностите. Беше ми неприятно и поради това се събуждах в три-четири сутринта.

Бях в интернет, писаха доста за напускането на Каземиро. Затова му писах в четири сутринта и го попитах дали в действителност ще напусне. Той не ми отговори незабавно. Но когато се разсъни, написа, че ще го направи. Няма да кажа тъкмо какво показа, само че на процедура удостовери, че ще се случи.

Напускането на Каземиро беше изненада за мен. Лига Европа вместо Шампионска лига е огромна разлика ", сподели Кроос.
 Каземиро: Роналдо ми оказва помощ с всичко от първия ми ден в Юнайтед
Каземиро: Роналдо ми оказва помощ с всичко от първия ми ден в Юнайтед

Той знае какъв брой доста го почитам, споделя футболистът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР