Халфът на Реал Мадрид Орелиен Чуамени изрази от името на

...
Халфът на Реал Мадрид Орелиен Чуамени изрази от името на
Коментари Харесай

Чуамени мечтае за трофея от Световното клубно първенство

Халфът на Реал Мадрид Орелиен Чуамени изрази от името на съотборниците си волята им да завоюват Световното клубно състезание на конференцията преди финала против саудитския Ал Хилал на следващия ден. 

" Да бъда международен първенец с Реал Мадрид е фантазия. Спечелването на Шампионската лига през предходната година беше необикновено и желая да завоюва и тази купа. Ще дадем всичко, с цел да го създадем ", сподели френският национал, който се яви пред публицистите в компанията на треньора Карло Анчелоти.

" Винисиус се усеща добре. Знаем, че във футбола има сложни моменти - против противниците, против публиката. Ние сме с него. Важното е да се концентрира върху футбола и да покаже високото си равнище ", добави халфът.

" В Реал желаеме да спечелим всички титли ", заключи той атмосферата в съблекалнята на испанците.

" Знаех какво е напрежението в Реал, тъй като това е най-хубавият тим в света. Изискванията и напрежението са големи, само че те вършат по-добър. Сбърках като пътувах до Париж, няма да се повтори ", сподели още Чуамени.

" Както сподели и треньорът, казусът на Винисиус е общ. Толерантността към расизма би трябвало да е нулева. Няма никакво значение дали хората са бели, черни или червени. Ла Лига също би трябвало да вземе ограничения и се надяваме да се промени обстановката ", надява се французинът. 

" В Монако играехме с двама опорни халфове, само че в актуалния футбол би трябвало да можеш да правиш доста неща. Не ме тормози да играя самичък като опорен халф. Тактически се трансформират нещата, само че мога да го върша ", съобщи Орелиен Чуамени.

Автор: Христо Бонински/БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР