Халфът на Реал Мадрид Марко Асенсио вече е взел решение

...
Халфът на Реал Мадрид Марко Асенсио вече е взел решение
Коментари Харесай

Асенсио вече е казал да на Барселона?

Халфът на Реал Мадрид Марко Асенсио към този момент е взел решение къде ще продължи кариерата си. Той се е договорил с огромния зложелател на " белия балет " Барселона и ще премине на " Камп Ноу " като свободен сътрудник, твърди RAC1.

Договорът на 26-годишния футболист изтича през лятото и той няма никакво намарение да преподпише. За следващ сезон Асенсио е в ролята на запаса на " Сантиаго Бернабеу " и наподобява му писна да чака своя късмет. В последните дни се заприказва за интерес към него от Барселона и наподобява той в действителност е сериозен. Според последните информации каталунците даже към този момент са се свързали с играча и са му оправили съответно предложение, което той е приел.

Все още двете страни нямат подписан контракт, само че Асенсио е споделил своето " да " на отправеното му предложение. Ще би трябвало обаче да се изчака до лятото, преди договорката да бъде официализирана.

Така наподобява, че Барса още занапред завоюва наддаването за Асенсио. Към този футболист интерес имат и Ювентус, Милан и няколко клуба от Англия, само че по всичко проличава, че той към този момент е направил избора си и ще премине на " Камп Ноу ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР