Халфът на Реал Мадрид Лука Модрич заяви, че се чувства

...
Халфът на Реал Мадрид Лука Модрич заяви, че се чувства
Коментари Харесай

Лука Модрич: Не е важна възрастта, а какво правиш на терена

Халфът на Реал Мадрид Лука Модрич съобщи, че се усеща доста добре на терена, отхвърляйки подозренията, че възрастта му може да се отрази на представянето му през сегашния сезон. " Не виждам нищо по-различно през тази година. Винаги съм казвал, че възрастта няма значение. Важното е какво правиш на терена. Не би трябвало да се гледа възрастта. Аз персонално се усещам доста добре “, разяснява пред испанския вестник " Спорт " Модрич, който след месец ще навърши 37 години.

" Треньорът знае, че аз обичам играта и постоянно давам максимума от себе си във всяко отношение “, добави хърватинът преди дуела на Реал Мадрид против Айнтрахт Франкфурт тази вечер за Суперкупата на Европа. Мачът ще се организира във финландския град Хелзинки.

Реал ще играе общо в шест шампионата този сезон, а Модрич е измежду играчите, за които следва и Световно състезание с националния тим на Хърватия. Мондиал 2022 ще се състои през зимата в Катар. „ Световното състезание не трансформира нищо. Трябва да съм подготвен, да упражнявам добре и да бъда разполагаем на треньора “, сподели още Лука Модрич.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР