Халфът на Реал Мадрид Лука Модрич сподели очакванията си за

...
Халфът на Реал Мадрид Лука Модрич сподели очакванията си за
Коментари Харесай

Модрич: Вече сме доказали, че можем да играем силно на “Анфийлд”

Халфът на Реал Мадрид Лука Модрич показа упованията си за утрешния първи мач от осминафиналите на Шампионската лига против Ливърпул. Двата отбора излизат един против различен на “Анфийлд ”, а хърватинът е уверен, че Реал разполага с всичко належащо, с цел да реализира добър резултат. 

“Чака ни доста значим и сложен мач против извънредно мощен противник. Ще играем на именит стадион, на който почитателите оказват голям напън върху гостуващите тимове. Трябва да играем на доста високо равнище, с цел да победим или да реализираме резултат, който считаме за позитивен пред реванша. Трябва да сме пределно съсредоточени и да си оказваме помощ един на различен. Вече сме играли на “Анфийлд ”, справихме се добре и се надяваме да го повторим ”, показа Модрич. 

Ветеранът се върна и към триумфа на Реал в Шампионската лига през предишния сезон. 

“Тогава всичките ни противници в елиминациите бяха фаворизирани. Трудно е да опиша това, което се случи. Помня, че загубихме гостуването на Пари Сен Жермен с 0:1. Играхме добре, само че треньорът ме смени. Седнах на скамейката до Карвахал и му споделих, че сигурно ще спечелим на “Бернабеу ”. Знаех, че вкъщи би трябвало да действаме по-открито и да покажем офанзивния си капацитет. Беше ясно, че в случай че играем по този начин, както можем, за ПСЖ ще стане мъчно. Така и стана, изключително в последните 30-35 минути ”, описа Модрич.

“Феновете ни също изиграха значима роля. През този сезон атмосферата на стадиона беше невероятна, шумът беше по-различен. Всички видяха по какъв начин празнувахме. Една от аргументите беше, че мнозина ни отписваха. “Мъртви са ”, “Модрич би трябвало да постави завършек на кариерата си ”, “Кроос не може да играе ”, всички тези заглавия ни мотивираха. Беше прочувствен миг ”, показа хърватската звезда.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР