Халфът на Реал Мадрид Лука Модрич сподели как вижда бъдещето

...
Халфът на Реал Мадрид Лука Модрич сподели как вижда бъдещето
Коментари Харесай

Модрич: Докато съм важен за Реал Мадрид, ще се надявам да остана

Халфът на Реал Мадрид Лука Модрич показа по какъв начин вижда бъдещето си в кралския клуб. Мнозина чакат това да е неговият финален сезон на " Сантиаго Бернабеу ", само че 35-годишният хърватин се надява да остане по-дълго.

" Бих се радвал да подпиша нов контракт и да продължа да играя в Реал, само че съзнавам, че към този момент не съм млад и клубът би трябвало да вземе решение, което да е положително за всички страни. Докато съм значим за тима, ще се надявам да остана. Ако това се промени, ще диря нови провокации, само че сега нещо сходно не е на дневен ред ", разяснява Модрич пред медиите в родината си.

" Ситуацията е същата като в националния тим. Не си върша дълготрайни проекти, а мисля по какъв начин да се представям на равнище във всеки мач. След това ще забележим какво ще се случи ", добави хърватинът.

Реал купи Модрич от Тотнъм през 2012 година. С " белите " халфът завоюва 4 пъти Шампионската лига, 2 пъти купата в Испания, 3 пъти Суперкупата на Испания и един път Купата на краля. Именно той прекъсна хегемонията на Лионел Меси и Кристиано Роналдо в анкетата за " Златната топка ", като подвигна оценката през 2018 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР