Халфът на Реал Мадрид Лука Модрич даде да се разбере,

...
Халфът на Реал Мадрид Лука Модрич даде да се разбере,
Коментари Харесай

Модрич потвърди, че остава, но друга легенда напуска

Халфът на Реал Мадрид Лука Модрич даде да се разбере, че сигурно ще подпише нов контракт с кралския клуб. Хърватинът се обърна непосредствено към почитателите по време на празненствата в Мадрид след спечелването на Шампионската лига.

“Това, което направихме, е необикновено, даже историческо. Дали оставам? Да! Ще се забележим още веднъж през идващия сезон”, съобщи Модрич, а последователите бурно го приветстваха.

От “Сантиаго Бернабеу” обаче си потегля Марсело. Бразилският деец не скри страстите си по време на снощния празник и даде обещание след края на кариерата си да се върне в Мадрид.

“Днес не е печален ден. Щастлив съм. Щастлив бях дълги години тук. Ще поиграя още малко, след което ще се върна в Мадрид, тъй като този клуб е моят живот”, сподели Марсело със сълзи на очи.

Еден Азар нямаше основна роля през сезона, само че е оптимист, че ще продължи да носи белия екип и ще бъде доста по-полезен, в сравнение с досега.

“През тези три години имах проблеми с травми и други неща, само че през новия сезон ще дам всичко от себе си за вас”, показа белгиецът, а доста от съотборниците му го прегърнаха.

Шампионите на Европа бяха приветствани от хиляди свои почитатели по мадридските улици. Обиколата на "белите " стартира от катедралата Алмудена, продължи на площад Сибелес и завърши на препълнения "Сантиаго Бернабеу ", където всеки от играчите беше показан при излизането му на сцената.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР