Халфът на Реал Мадрид Каземиро получи приза за най-добър иберо-американски

...
Халфът на Реал Мадрид Каземиро получи приза за най-добър иберо-американски
Коментари Харесай

Каземиро взе награда за показаното през 2020 година

Халфът на Реал Мадрид Каземиро получи наградата за най-хубав иберо-американски футболист в испанския шампионат за 2020 година в анкетата на организация EFE. Иберо-Америка включва огромна част от териториите, в които испанският и португалския език са преобладаващи.

През миналата година Каземиро завоюва шампионата на Ла Лига и Суперкупата на Испания. “За мен е чест да получа толкоз значим приз. Както е при множеството самостоятелни награди, и тази нямаше да е допустима, в случай че не бяха моите съотборници в Реал. Искам да им благодаря за помощта и въобще за всичко през тази сложна за всички ни година”, разяснява бразилският национал.

Въпросната премия се връчва от 1991-ва година насам, като в гласуването вземат участие единствено публицисти от EFE. С най-вече оценки е Лионел Меси (Барселона) - 5, само че последното му е от 2012-а година. Това е седми приз за футболист на Реал, а един път отличен беше целият тим на “лос бланкос” - през 2017 година Само един път №1 е била жена - колумбийската Лейси Сантос от Атлетико Мадрид, като това се случи през предишния сезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР