Халфът на Реал (Мадрид) - Каземиро не спести добрите си

...
Халфът на Реал (Мадрид) - Каземиро не спести добрите си
Коментари Харесай

Каземиро: Въобще не ми липсва Меси

Халфът на Реал (Мадрид) - Каземиро не спести положителните си думи по адрес на звездата на Пари Сен Жермен Лионел Меси преди 1/8-финалната среща от Шампионска лига сред двата тима.

" Не, изобщо не ми липсва Меси. Невъзможно е да ми липсва Меси! Забележими са отсъствието му и това, което представляваше за Барселона. Той е футболист, в който се влюбва всеки, който го види по какъв начин играе. Ако харесваш футбола, харесваш и Меси. Той е измежду най-хубавите трима в историята.

След напускането му на Барса и в този миг на преход се вижда каква значимост имаше за тима. Затова е икона на клуба. За нула време той ще се завърне на " Сантиаго Бернабеу ", само че ние ще бъдем готови за него, тъй като е невероятно аз самичък да спра Меси. Моите съотборници ще би трябвало да ми оказват помощ. Срещу ПСЖ ще се получи огромен конфликт.

В Реал (Мадрид) и Барселона не си давахме сметка за това, тъй като бяхме покрай тях, само че както Меси, по този начин и Кристиано Роналдо, трансформираха футбола. Преди тях водещите голмайстори вкарваха по 20-25 попадения на сезон. Идват тези двамата и стартират да вкарват по 40, 50 или 60 гола.

Това изглеждаше невероятно, те трансформираха този спорт. Кристиано има повече попадения, в сравнение с мачове за Реал Мадрид. Това е полуда. Когато сходен футболист напусне тима, обикновено е той да им липсва. Тези двамата белязаха една ера. Но мисля, че е основно да се промениш допустимо най-бързо.

Барса би трябвало да се приспособява към тази нова действителност, както направи Мадрид. Барса сигурно също ще го реализира, тъй като това са двата най-големи клуба в историята и постоянно са разполагали с най-хубавите в историята ", сподели Каземиро пред изданието " Panenka ".
 Бензема се тормози да не бъде преместен от Халанд
Бензема се тормози да не бъде преместен от Халанд

Нормално
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР