Халфът на Реал Мадрид Иско отбеляза първия си гол от

...
Халфът на Реал Мадрид Иско отбеляза първия си гол от
Коментари Харесай

Иско излезе от сянката на CR7

Халфът на Реал Мадрид Иско означи първия си гол от директен свободен удар в Шампионската лига, като с цел да стигне дотук се нуждаеше от над 50 мача. Това, несъмнено, не е изненада, тъй като от идването му на “Сантиаго Бернабеу” през 2013 година щатен реализатор на рисковите статични положения бе Кристиано Роналдо, който напусна столицата това лято.

При семейството на Рома испанският национал за първи път откогато е в Мадрид получи късмет да извърши директен свободен удар в мач от най-престижната конкуренция на Стария континент. Магьосникът от Андалусия не разочорава и с съвършен удар прати топката в мрежата на Робин Олсен в последната минута на първото полувреме, а по-късно “белите” стигнаха до класика и победа с 3:0.

1 - Isco Alarcon scored his very first direct free-kick goal in the Champions League with his first attempt in the competition. Magic. pic.twitter.com/AFLYN0WS2k
— OptaJose (@OptaJose) September 19, 2018
Така 26-годишният полузащитник затвърди положителната си форма от началото на сезона, като има попадения във всички турнирир, в които е записал минути - Лига на нациите с националния тим (2 мача и 1 гол), Примера с Реал (4 мача, 1 гол и 1 асистенция) и в този момент ШЛ (1 мач и 1 гол).

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА
ФОТОГАЛЕРИЯ
Шампионска Лига 1 кръг, сряда 19 септември  Реал Мадрид 3:0краен резулат  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР