Халфът на Реал Мадрид Джуд Белингам изигра поредния си силен

...
Халфът на Реал Мадрид Джуд Белингам изигра поредния си силен
Коментари Харесай

Белингам: Сравненията с Марадона са прекалени

Халфът на Реал Мадрид Джуд Белингам изигра следващия си мощен мач от началото на сезона. Той бе един от героите за триумфа с 3:2 над Наполи в група " С " на Шампионската лига. Англичанинът асистира за първия и означи втория гол за своя отбор в мача. Той остана удовлетворен от успеха.

" Представянето ми? Не желая да го проучвам, преди да съм изгледал запис на мача. Щастлив съм и виждам към идващия дуел. Когато видях празното пространство взех решение да се включа и да изстрелвам. Това бе чудесна вечер. Използвахме опциите си и победихме ", съобщи Белингам.

Той разяснява и своя гол, като съобщи, че е един от най-хубавите в кариерата му, само че отхвърли сравненията с Марадона.

" Това може и да е един от най-хубавите голове в кариерата ми. Особено против подобен противник и при тази атмосфера. Сравненията с Марадона обаче са прекомерни. Гледал съм документални филми за него и знам, че той е бил доста по-добър от мен. Но Винисиус може би е един от най-талантливите футболисти, които съм срещал. По мое мнение той е най-хубавият в света. Имаме ужасно партньорство ", добави англичанинът.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР