Халфът на Португалия Бруно Фернандеш е на мнение, че хората

...
Халфът на Португалия Бруно Фернандеш е на мнение, че хората
Коментари Харесай

Бруно Фернандеш: Кристиано не може да е щастлив, че е резерва

Халфът на Португалия Бруно Фернандеш е на мнение, че хората не би трябвало да се концентрират върху това, че Кристиано Роналдо е останал на пейката в дуел, в който „ мореплавателите “ са постигнали толкоз изразителна победа.

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед обаче схваща тези мнения, които са подбудени от обстоятелството, че съгласно него Кристиано Роналдо е най-известният състезател в света.

Мислите ли, че на някой му харесва да бъде на пейката? Не мисля, че Кристиано е бил благополучен от това. Ако селекционерът ме остави на пейката за идващия мач, бих бил доста сърдит.

Спечелихме първите два мача, в които Кристиано бе титуляр. Ако той бе почнал против Швейцария, можеше да вкара три гола и никой нямаше да приказва за това, че е останал на пейката.

Кристиано прави своята работа и има своята роля. Той е благополучен от резултата, тъй като общата ни цел е да стигнел колкото е допустимо по-далеч. Не мисля, че хората би трябвало да приказват за Кристиано и това, че не е играл.

Защото когато Кристиано играе и тимът печели, никой не приказва за това. Когато обаче играе, а тимът загуби, всички приказват. Той е най-известният състезател в света. Никой не е по-известен от Кристиано в света на спорта, освен във футбола “, разяснява Фернандеш.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР