Халфът на Пирин (Благоевград)Чебрайлс Макрецкис финализира трансфера си в унгарския

...
Халфът на Пирин (Благоевград)Чебрайлс Макрецкис финализира трансфера си в унгарския
Коментари Харесай

Официално: звездата на Пирин подписа с шампиона на Унгария

Халфът на Пирин (Благоевград)Чебрайлс Макрецкис завърши прехвърлянето си в унгарския Ференцварош. Роденият в Германия латвиец беше публично показан от гранда от Будапеща, с който ще се опита да влезе в групите на Шампионската лига. 

" Благодаря на Пирин и град Благоевград за това прелестно време, което ме образува по доста позитивен метод. Там съумях да се развия доста добре. Най-много ще ми липсват почитателите на Пирин, които постоянно бяха зад тила ни. Благодаря на треньора и на другите, които постоянно ме подкрепяха. Само Пирин! ", написа Макрецкис в обществените мрежи. 

Той даде и малко изявление за формалния уебсайт на Ференцварош, в което показа, че няма самообладание да помогне на тима да завоюва още една купа и да се показа мощно в евротурнирите. 

“Много съм благополучен, че прекосих във Ференцварош. Знам, че това е най-големият клуб в Унгария. Будапеща е необикновен град. За първи път разбрах за интереса към мен преди към два месеца. Гледал съм някои от футболистите, само че не ги познавам персонално. Искам да създадем мощен сезон и в Унгария, и на интернационалната сцена ”, сподели Макрецкис. 

С екипа на Пирин 23-годишният латвиец записа 23 мача и 1 гол в efbet Лига.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР