Халфът на Пари Сен Жермен Марко Верати удължи договора си

...
Халфът на Пари Сен Жермен Марко Верати удължи договора си
Коментари Харесай

Новият договор на Верати е факт

Халфът на Пари Сен Жермен Марко Верати удължи контракта си с френския гранд до 2026 година. Новината беше публично доказана от клуба. 

“За мен е чест, че подписах нов контракт с ПСЖ. Пристигнах в Париж преди повече от 10 години и виждам на града като собствен втори дом. Винаги съм се радвал на поддръжка от страна на почитателите и управлението, за което съм признателен. За мен беше ясно, че историята ми тук ще продължи. Надявам се да спечелим още доста титли дружно ”, съобщи Верати. 

“Марко е един от най-хубавите футболисти на своето потомство и е централен фигура за триумфите на ПСЖ през последното десетилетие. Неговият нов контракт е индикативен за упоритостите ни като клуб и сигурно е чудесна вест за всички почитатели ”, разяснява президентът на парижани Насер Ал-Хелаифи. 

Верати дойде в ПСЖ през 2012 година от Пескара. До момента той има 398 мача и 11 гола за отбора. Предишният му договор изтичаше през 2024 година. 

Спортният шеф на френския първенец Лукас Кампос води договаряния за нови контракти с още няколко футболисти, отпред с Лионел Меси, Серхио Рамос и Маркиньос.

Хапни като първенец с безвъзмездна доставка от Takeaway.com!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР