Халфът на националния ни отбор и датския шампион Мидтиланд Божидар

...
Халфът на националния ни отбор и датския шампион Мидтиланд Божидар
Коментари Харесай

Роден национал попадна в престижна класация за млади таланти

 Краев носи победа на България в Лигата на нациите
Халфът на националния ни тим и датския първенец Мидтиланд Божидар Краев получи самопризнание от едно от най-авторитетните футболни издания в света " World soccer ".

Българинът попадна в рубриката " Скаут на гении ", което е много необичаен случай за роден състезател.

" Изключителен дрибльор и доста изобретателен състезател, той знае по какъв начин да откри пътя към мрежата, както демонстрират двата му гола при успеха с 2:1 над Словения в Лигата на нациите.

Шампион на Дания с Мидтиланд, той е някогашен състезател на Левски, а преди този момент е карал проби в Манчестър Сити и Ювентус ", се написа в описанието на Краев.

Халфът намира място до румънската сензация Денис Ман, водачът при голмайсторите в Серия А Кшищоф Пионтек, гамбийския нападател на Аталанта Муса Бароу, лявото крило на Буркина Фасо и Аякс Хасан Банде, новото попълнение на Марсилия Неманя Радонич, чешкият гений от Фиорентина Мартин Грайчиар и босненската вяра на Залцбург Смаил Превляк.

Това не е първото самопризнание за Краев. В началото на април юношата на Левски бе и измежду номинираните за влиятелната премия " Golden Boy " на италианското издание " Тотоспорт ", която обичайно се връчва на най-хубавия млад състезател за годината.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР