Халфът на Наполи Марек Хамшик обяви, че тимът му няма

...
Халфът на Наполи Марек Хамшик обяви, че тимът му няма
Коментари Харесай

Хамшик: Не се отказваме, ще се борим до последно за Скудетото

Халфът на Наполи Марек Хамшик разгласи, че отборът му няма да се съобщи и до последно ще се бори за Скудетото. Неаполитанците дълго време бяха отпред в класирането, само че в този момент позволиха две следващи неточности и бяха изпреварени от Ювентус. Въпреки това до края на сезона има задоволително мачове и неаполитанците не мислят елементарно да се отхвърлят от борбата за купата.

" Не се отхвърляме. Трябва да имаме вяра до края. Предстои ни и директен конфликт с Ювентус, а те имат да играят два тежки мача като посетители. Всичко може да се случи. Първенството дава доста благоприятни условия. Има да се играят много мачове и да се печелят много точки ", счита Хамшик.

Наполи има късмет да приключи с актив от 100 точки, в случай че завоюва оставащите си 10 мача, Юве обаче може да приключи със 101, даже и да загуби срещата с Наполи в Торино.

" Лесно е да се каже, само че е мъчно за осъществяване. Ако спечелим 100 точки, ще спечелим и Скудетото, може би тъкмо по този начин ще стане. Досега вършим доста мощен сезон и би трябвало да продължим в същия дух ", добави словакът.

Серия А 28 кръг, неделя 11 март  Интер 0:0краен резулат  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР