Халфът на Монако Сеск Фабрегас прояви разбиране спрямо решението на

...
Халфът на Монако Сеск Фабрегас прояви разбиране спрямо решението на
Коментари Харесай

Фабрегас: Разбирам решението за Лига 1, но то бе взето твърде скоро

Халфът на Монако Сеск Фабрегас прояви схващане по отношение на решението на френското държавно управление да приключи напълно сезона в Лига 1 поради пандемията от ковид. Въпреки това, той счита, че то е било взето прекомерно скоро.

" Решението, което беше взето, е значимо и разбирам за какво го направиха. Но може би го сториха малко прекомерно скоро, като се има поради, че доста от огромните шампионати към момента се пробват да възобновят сезона. Напълно разбирам желанието зад това решение и че е по-добре да си напълно в сигурност, тъй като най-важни са фамилиите и здравето на всички, като 100% поддържам това. Въпреки това, можеше да се намерения за самостоятелни тренировки, където на процедура няма риск. Нито докосваш някого, нито си покрай някого. Ясно е, че е доста мъчно и разбирам, че все някой би трябвало да взема решения. Просто би трябвало да вършим това, което ни споделят. Това е тежък миг в нашия професионален и персонален живот, само че просто би трябвало да удържим и сигурно всичко ще бъде наред в бъдеще ", разяснява Фабрегас пред beIN SPORTS.

Cesc Fabregas has questioned the decision to end the Ligue 1 season early with other leagues planning to resumehttps://t.co/3rS4nLoODT
— talkSPORT (@talkSPORT) May 10, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР