Халфът на МиланСандро Тонали разказа за трудностите си в началото

...
Халфът на МиланСандро Тонали разказа за трудностите си в началото
Коментари Харесай

Тонали: В началото беше бреме да нося фланелката на Милан

Халфът на МиланСандро Тонали описа за компликациите си при започване на своя интервал в клуба и напрежението да оправдае упованията към себе си като почитател на тима. Също по този начин той акцентира ролята на наставника си Стефано Пиоли в това да събере задоволително убеденост и да се трансформира в един от най-важните играчи на тима.

“Пристрастията ми към Милан идват от татко ми, който постоянно следеше Милан преди да почине. Беше голям почитател, част от “Курва Суд ”. Винаги беше под напрежение, когато играеха Милан. Първото ми посещаване на “Сан Сиро ” беше при победа на Милан с 1:0 над Киево с гол на Кларънс Зеедорф с отдалечен шут, при който топката се удари в гредата и влезе. Следях Милан като дете, само че в никакъв случай не съм си мислел, че ще играя с фланелката на “росонерите ”.

През лятото на 2020-а си говорех с майка ми, приятелката ми и сътрудника ми. Тогава си мечтаех за Милан. Първите дни бяха луди. Първата ми година беше сложна и не ми беше елементарно да се разгранича от това да бъда почитател и състезател. Все отново съумях след интервал на акомодация. В началото беше задължение да нося тази фланелка. Бях на място, на което трябваше да се опитам да не отчайвам. Бях изплашен, идвах от Бреша и всичко беше друго. Промених се мъчно и с някои трудности, само че благодарение на Пиоли съумях да преодолея всичко. Говорих си много с треньора и той доста ми оказа помощ. Сега той прави същото с други играчи, които минават през същото.

Никога не съм си мислел, че ще се проваля. Играта пред празен стадион ми оказа помощ първоначално. През втората ми година се усещах по-самоуверен и това ми даде огромна мощ. Да бъда измежду титулярите ми даде в допълнение самочувствие. В този миг осъзнах, че трябваше да направя скок в качеството. Няма да не помни първите си месеци в Милан, само че през втория ми сезон извадих на показ това, на което съм кадърен ”, показа Тонали пред DAZN.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР