Халфът на Манчестър Юнайтед Скот Мактоминей подписа нов дългосрочен договор

...
Халфът на Манчестър Юнайтед Скот Мактоминей подписа нов дългосрочен договор
Коментари Харесай

Мактоминей подписа дългосрочен договор с Юнайтед

Халфът на Манчестър Юнайтед Скот Мактоминей подписа нов дълготраен контракт с клуба. Контрактът е до юни 2025 година с алтернатива за спомагателни 12 месеца. 23-годишният шотландец, който е кадър на академията на " алените дяволи ", дебютира за първия тим през 2017-а,под управлението на Жозе Моуриньо, като към този момент има 75 мача и шест гола. Ролята му през този сезон стана още по-съществена и досега той изигра 28 срещи във всички шампионати.

" Макар да разбирам, че сега всички имаме толкоз доста други неща, за които би трябвало да мислим, аз съм доста щастлив да подпиша този контракт и да играя роля в бъдещето на тима. Юнайтед е всичко, което познавам, и се надявам моята пристрастеност към този клуб да проличава всякога, когато съм на терена. Ще продължа да давам всичко за клуба. Искам да благодаря на мениджъра за доверието ", съобщи Мактоминей.

Оле Гунар Солскяер добави: " Скот се оправя извънредно добре, откогато аз съм в клуба, и е жизненоважна част от нашата халфова линия. Той внася увереност, непримиримост и имения в нашата игра. Знаем, че неговите качества ще бъдат главен актив в тим ни. "
@McTominay10 has committed his future to United! #MUFC
— Manchester United (@ManUtd) June 23, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР