Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба разказа за контузиите, които

...
Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба разказа за контузиите, които
Коментари Харесай

Погба: В последните месеци разбрах колко много обичам футбола

Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба описа за травмите, които му попречиха да играе в огромна част от сезона и съобщи, че повече от всеки път е жаден за футбол. Французинът записа единствено 7 мача в Премиър лийг, само че се надява след подновяването на шампионата да помогне на " алените дяволи ".

" Вече упражнявам с топка. Преди много време в действителност бях отчаян, само че в този момент съм съвсем изцяло възобновен и мисля единствено по кое време ще се завърна на терена и ще мога още веднъж да упражнявам с останалите момчета. Никога не ми се беше случвало нещо сходно в досегашната кариера, само че се стремя да съм положително надъхан. Имам огромен апетит да играя, и то доста мощно. Случилото се единствено ми сподели какъв брой обичам футбола ", описа Погба в епизод от подкаста на Манчестър Юнайтед, който е бил записан предишния месец, само че ще бъде излъчен в понеделник.

Paul Pogba is missing football https://t.co/u2SDWlWx7F
— Sky Sports (@SkySports) 11 април 2020 година " Не знам дали хората са нясно с травмата ми. Получих я против Саутхамптън и много време се пробвах да я превъзмогна, продължавайки да играя. После се откри, че имам фрактура. Когато се върнах и играх против Уотфорд и Саутхамптън, усещах болежка и се наложи интервенция. Сега не изпитвам болки и се надявам доста скоро да съм на линия ", изясни международният първенец.

" Обожавам да играя футбол и това ми липсва ", сподели още Погба, който е спряган от медиите за вероятно завръщане в Ювентус.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР