Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба е опитал да съдейства

...
Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба е опитал да съдейства
Коментари Харесай

Погба увещава Дембеле да дойде на Олд Трафорд

Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба е опитал да спомага за привличането на Усман Дембеле от Барселона, написа " Мундо Депортиво ". Твърди се, че играчът на " Червените дяволи " на няколко пъти е имал телефонни диалози със своя другар, като го е увещавал да пристигна на " Олд Трафорд ". Той му е споделил, че ще свикне бързо с ситуацията в съблекалнята, като също така е споделил положителни думи и за мениджъра Оле Гунар Солскяер.

В момента Усман Дембеле е главната трансферна цел на Манчестър Юнайтед, откакто клубът не съумя да контракти Джейдън Санчо от Борусия (Дортмунд). Солскяер желае да има още едно крило в състава си, с цел да усили конкуренцията в предни позиции и счита, че 23-годишният французин би приключил отлична работа в това отношение.

В момента текат договаряния сред Юнайтед и Барселона за допустимо отдаване чартърен на Дембеле за един сезон на " Олд Трафорд ". Каталунците са склонни да пуснат французина, само че желаят англичаните да заплащат напълно неговата заплата до момента в който той носи техния екип.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР