Халфът на Манчестър Юнайтед Хуан Мата е получил изключително примамлива

...
Халфът на Манчестър Юнайтед Хуан Мата е получил изключително примамлива
Коментари Харесай

Араби вадят торба с пари за Хуан Мата

Халфът на Манчестър Юнайтед Хуан Мата е получил извънредно примамлива оферта от клуб от Саудитска Арабия. Според трансферния специалист Иън Макгери, предлагането е за годишна заплата от 15 млн. $. Засега Мата не е дал отговор.

32-годишният испанец не е измежду любимците на Оле Гунар Солскяер и още няма нито един мач в Премиър лийг от началото на сезона. Неговият контракт на " Олд Трафорд " изтича идващото лято и не е изненада, че има клубове, които наблюдават обстановката и са подготвени да го привлекат като свободен сътрудник.

Юнайтед сигурно няма да предложи нов договор на халфа. Мата и татко му, който е негов сътрудник, изчакват формалната позиция на клуба. " Червените дяволи " още не са почнали договаряния с отбора от Саудитска Арабия, само че това следва да се случи.

Мата беше притеглен от Челси през 2014 година и е измежду огромните любимци на почитателите на Манчестър Юнайтед. През предишния сезон той взе присъединяване в 37 мача във всички шампионати, само че след идването на Бруно Фернандеш и Дони ван де Беек Солскяер не намира място в състава за него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР