Халфът на Манчестър Юнайтед - Бруно Фернандеш сравни мениджъра си

...
Халфът на Манчестър Юнайтед - Бруно Фернандеш сравни мениджъра си
Коментари Харесай

Бруно Фернандеш сравни Тен Хаг с Клоп и Гуардиола

Халфът на Манчестър Юнайтед - Бруно Фернандеш съпостави мениджъра си Ерик Тен Хаг с Пеп Гуардиола от Манчестър Сити и Юрген Клоп от Ливърпул. Португалецът счита, че треньорът му има своя лична футболна философия и е подготвен да предложения единствено верните играчи за клуба.

" Първо, той има концепция. Той има жанр. Трябва да следвате неговите правила, той е непоколебим в това. И това ми харесва. Тен Хаг е открил дисциплинираност, която съгласно мен ни липсваше в предишното. Всеки би трябвало да бъде на една вълна.

Това е, което Пеп и Клоп вършат от години, тъй като имат тази непоклатимост в клуба, където работят на трансферния пазар по избран метод и построяват тима. Това е в действителност значимо и им разрешава да пожънат премиите. Видях нашия управител да споделя на конференцията, че не желаеме да привличаме играчи просто по този начин.

Искаме да каним верните играчи за това, което желаеме да вършим. Това е, от което нашият клуб се нуждае. Все още имаме място да прибавим още и той се нуждае от време, с цел да накара всеки от нас да прегърне концепцията му и да играе най-хубавата си игра. Вярвам, че сме достигнали точката, в която сме станали обединен тим и всеки от нас е на една и съща дължина на вълната ", сподели Фернандеш.
 Тен Хаг и управлението на Ман Юнайтед не могат да се схванат за прехвърлянията
Тен Хаг и управлението на Ман Юнайтед не могат да се схванат за прехвърлянията

Имат финансови условия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР